Seznam jedi v tem tednu

Seznam jedi v tem tednu

Seznam jedi v tem tednu

Seznam jedi v tem tednu

Seznam jedi v tem tednu

Domače jedi po receptu naših nonic

Lokalne in sezonske sestavine

Kako poteka sprejem naročil in dostava?

Tukaj se lahko prijaviš na e-prejemanje tedenskih menijev

Domače jedi po receptu naših nonic

Katere jedi kuham v moji kuhinji?

Večina moje kuhinje temelji na domačih italijanskih in istrskih jedeh kot npr. domača lazanja, pašta s škampki in paradižnikovo omako, špageti s pravo domačo bolonjsko omako, Parmigiana, njokci s piščančjim golažem, brodet s polento, riž s sipo, fuži s tartufi, pašta s pravim doma narejenim pestom Genovese, doma narejene raviole in še in še dobrot. Cene so konkurenčne in primerljive z drugimi ponudniki kosil.

Sestavine, ki jih uporabljam pri pripravi jedi so skrbno izbrane

 1. Zelenjavo kupujem v lokalni trgovini, ki ponuja sezonske izdelke naših lokalnih kmetov.
 2. Meso kupujem samo slovensko, preverjene kakovosti. Piščanec pri domačem lokalnem kmetu z rejo na zunanjih površinah. Enako velja za kokošja jajčka.
 3. Ribe in večino ostalih morskih dobrot (sipe, škampe, kanoče, ipd.) kupujem v lokalni družinski ribarnici. Izjema so olupljeni škampovi repki in dimljen losos, ki jih kupujem v izbranih italijanskih trgovinah. Samo TOP izdelki in preverjene kakovosti.
 4. Zelišča so povečini moja domača (rožmarin, petršilj, drobnjak, timijan, bazilika ipd.)
 5. Moko kupujem pri lokalnem ponudniku, ki jo zmelje vsakič posebej zame.
 6. Pašto in njokce pripravljam sama po domačem receptu moje mame. Nekatere pašte kupujem (bavette, špageti, ..), izbiram vedno najboljše kvalitete.
 7. Siri (Pecorino, Parmigiano Reggiano, mozarella, burrata, gorgonzola …) so skrbno izbrani v lokalni trgovini ali v tržaških trgovinah in so TOP kakovosti.

Kje oddaš naročilo in kako poteka dostava hrane?

Imam registrirano dejavnost in se držim vseh dobrih praks, ki jih predpisuje HVACC regulativa. Kuham v moji kuhinji doma. Zapakiram v razgradljivo embalažo in pripeljem z avtomobilom v termo škatlah na vašo lokacijo. Vsak petek zjutraj pošljem na vaš elektronski naslov *Seznam tedenskih kosil (PON-PET)*. Prejmete tudi link, kjer lahko oddate vašo rezervacijo in naročilo kosila po posameznem dnevu. Program vas vodi po korakih:

 1. KORAK: na izbranem meniju kliknite na gumbek Naročilo,
 2. KORAK: vpišete Ime, priimek, naslov za dostavo, telefonsko številko,
 3. KORAK: vpišete število menijev
 4. KORAK: kliknite na gumbek Pošlji naročilo.

Po četrtem koraku boste prejeli na vaš e-naslov potrditev naročila. Dostavljena bodo vsa naročila, ki bodo oddana najkasneje do 9 ure zjutraj za tekoči dan. Ker kuham manjše število dnevnih menijev je priporočljivo rezervirati jed čimprej, preden jih zmanjka. POZOR: prijave sprejemam izključno preko spleta, da lahko vodim vsa naročila na enem mestu in da ne pride do zmešnjav. Hvala za razumevanje. Storno naročila je možno najkasneje do 9 ure zjutraj za tekoči dan na e-naslov info@locandamediterraneo.com ali na tel.št. 040 895 317. DOSTAVA: Dostava naročenih jedi poteka 1-krat dnevno v času kosila in sicer po sledečem urniku: od 12.00 do 14.00 (oz. dokler ne razdelimo vsa naročena kosila) Zaenkrat dostavljamo samo v center Kopra z ožjo okolico. Plačila so možna z gotovino na lokaciji dostave.  

Tukaj se lahko prijaviš na prejemanje seznama tedenskih menijev!

Prijava

8 + 10 =